måndag 2 september 2013


Stanna upp en stund!
Vi sitter på våra bara knän och ber dig. Börja följ vår helt nya blogg nu!
Du finner den här: stannauppenstund.blogspot.se eller här www.facebook.com/stannauppenstund
Spread the word! We are here to stay!
Om oss Två till synes normala individer, en från Norrland och en från Skåne numera bosatta på Värmdö i Stockholm. Under ytan finns det dock en och annan udda fundering kring livet och dess vardag. Det är det som de båda har gemensamt. Tillsammans skapas en blogg som förhoppningsvis kommer att slå stort och göra dom båda rika. Det är deras önskan. Och fred på jorden förstås! Trevlig läsning och kom ihåg, kommentarer mottages tacksamt.
Vad kommer vi skriva om då?
Egentligen skriver vi om ingenting. Om ingenting som händer runt om oss i olika situationer. Ibland får vi en uppenbarelse vid spisen. En annan gång när vi ”råkar” höra andra samtala på bussen. Ibland när vi pratar med våra barn. Detta ingenting analyseras noga och genom ord gör vi ingenting till nånting. Detta nånting formuleras sedan på ett sätt som är tänkt ska få era smilband att dra på sig lite (åt det ena eller andra hållet). Det är precis DET vi skriver om!
Vem är vår målgrupp då? Vilka vill vi ska läsa?
Vi kan säga så här; om du faktiskt klickat in på denna sida och tagit dig hela vägen ner till denna rad, ja då är DU precis den vi vill ska läsa.
Grattis och tack för att du följer oss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar