måndag 18 november 2013

Vackra Värmdö

Jennie smackar upp bild efter bild på när hon är ute och går (jag tror att hon går) i skogen, på stranden, vid bryggan etc. på de sociala nätverk där hon är aktiv. Samtliga bilder är på den sköna naturen Värmdö har att erbjuda. Samtliga bilder är fantastiska.

Jag kan riktigt se Jennie framför mig när hon klättrar upp i sina träd, lägger sig ner i den iskalla höstsanden, ber hunden sluta dra för hon stannat upp en stund för att ta den perfekta bilden.

Jennie, du borde faktiskt lägga upp några utvalda på Stanna upp en stund's Facebooksida. Ingen text behövs. De talar för sig själva.

Bilderna talar i alla fall till mig. Eftersom denna lilla (observera att vi gärna vill bli större) blogg just handlar om att stanna upp en stund så är väl bilder, på naturen Värmdö erbjuder, ett fantastiskt komplement till de fantastiska texter vi skriver (Jante - vem är det??).

Min bild nedan är tagen i skymningen (no shit) från en parkeringsplats i ett "handelskvarter" i Mölnvik på Värmdö. Egentligen så är den väl mest kommersiell, men jag gillar ljuset i bilden. Ni ska veta att jag fick gå omkring ganska länge på parkeringen för att hitta den rätta vinkeln. Jag hade dock varken fru eller barn med mig så ingen drabbades.

Jag såg ljuset (inte DET ljuset) och valde att lägga några minuter på att faktiskt njuta av stunden lite. Det var så fint!

Bilden påminner mig om Nashville, TN, USA där jag och min fru bodde i ett hotellrum i 6 månader utan ens en kokplatta. Ingen bil hade vi heller. Dessutom blev vi rånade redan efter en vecka under pistolhot. Detta gjorde att vi knappt vågade gå ut och att vi ofta beställde taxi som tog oss till diverse olika snabbmatkedjors drive-ins....tills vi upptäckte att samtliga kedjor hade utkörning :-).

Allt detta kom tillbaka i söndags bara för att jag råkade titta upp. En annan sak som dök upp i huvudet i samband med "upptittningen" var det faktum att vi faktiskt intog vår bröllopslunch på Down Town Mc Donald's i Nashville - En Newly wed special....men det är en HELT ANNAN STORY :-)

Ha en skön vecka!

Kram


Ludde
2 kommentarer:

  1. Ooooohhhh vad den är fin (bilden) & även storyn!!!!!

    SvaraRadera
  2. De hade förstås inte MAX i Nashville??

    SvaraRadera