tisdag 29 oktober 2013

Jag är en Fashion Pilot!

För en månad sedan blev jag tipsad om en tävling där man kunde vinna en värsting till tvättmaskin/torktumlare.

Nu en månad och ett rim senare har jag fått min sprillans nya maskin installerad. JAG VANN!!

Tävlingen kallas LG's Fashion Pilots. Jag? En Fashion Pilot?
Bara att stanna upp en stund och fundera på ordet "Fashion" får mig att börja darra lite. Jag blir direkt osäker. Vad passar ihop? Vad passar absolut INTE ihop? Jag kommer mycket väl ihåg den dagen jag gick från att ha burit uniform på jobbet varje dag till att få bestämma själv. Vilken pärs alltså! Jättejobbigt! Jag kan inte sånt. Nu några år senare är det likadant.
Jag är nog lika okunnig på mode som en öööö...som en äääääuuuuummmm.... Hmm... Jag kommer inte ens på en jämförelse. SÅ okunnig är jag!

I detta läget vill jag tacka min fru, mina barn och alla försäljare av kläder som hjälper mig! Tack!

Hur som haver. I och med vinsten har jag förbundit mig att blogga om denna fantastiska maskin på LG's hemsida i fem veckor. Inläggen kommer att kretsa kring 10 utmaningar som jag givits och hur maskinen klarar dem och nåt läsbart kring detta. Blogga om en tvättmaskin liksom. Good luck to me!

Är du det minsta nyfiken på detta så finns det en länk här till höger (Bloggar vi följer) som kommer att uppdateras automatiskt när nytt inlägg finns. Jag kommer inte "utnyttja" Jennies och min blogg för marknadsföring av mina inlägg på LG's sida....ja, alltså förutom detta då :-). Ni får hålla utkik själva helt enkelt.

Ganska nollställt inlägg denna gång egentligen men fy vad nervös jag är....

Jag visste inte ens att man skulle ha tennisbollar i en torktumlare för att göra fluffet fluffigare i ett fluffigt plagg för att få plagget fint....bara en sån sak!

Life's Good!

Ludde
PS. Tisdagen den 29 oltober Kl. 17.01 ligger det ett nytt inlägg på 
http://lg-fashionpilots.se/ om min första utmaning. DS2 kommentarer:

  1. Det visste t o m Din gamle far, att tennisbollar fluffar upp gamla kläder. Men så har jag också spelat mera tennis än Du!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är så vis min far! Jag var i alla fall duktig som använde innebollar och inte dem jag har när jag spelar på grus.

      Radera