söndag 3 juli 2016

Ett inlägg om ett inlägg

Igår satt jag i solen med en kaffe och stirrade på min ek på vår tomt. Min tanke var att jag skulle krysta fram ett blogginlägg. Det var ju ett tag sen...

Mitt mål: Fixa ett blogginlägg. Helst ska det vara någorlunda bra också...

Okej, vilket ämne ska jag plocka upp då?

Skulle jag ta den där händelsen när jag kände mig förföljd på ett försenat plan från Malmö för några veckor sedan, där det istället visade sig att min "stalker" egentligen var vilken passagerare som helst som hade platsen bredvid mig (och därför följde efter mig)? 

Nä - rätt lamt ämne, även om det slutade med att jag frågade ifall hon förföljde mig och hon svarade "ja" vilket ledde till ett av de trevligaste samtalen jag haft med en okänd människa på ett plan. Men som sagt - ganska lamt ämne.

Skulle jag ta händelsen när familjen satt vid midsommarängen och barnen vägrade dansa runt stången och bara ville spela på telefonerna? Och när man inser att TRADITION inte är något argument för att studsa runt en stång....Nä - telefoner känns lite passé. 

Skulle jag ta den där lustiga händelsen från förra veckan, om när mitt foto till mitt nya körkort (det nuvarande går ut i augusti) blev underkänt på grund av att fotot var "för likt" det fotot jag tog 2006, varpå jag menade att det ju faktiskt var JAG på fotot och att det inte var så konstigt att det var likt. Detta räckte dock inte utan jag var tvungen att skicka en SKRIVELSE till Transportstyrelsen där jag var tvungen att förklara att jag tyvärr inte kan hjälpa att jag ser ut som jag gjorde för 10 år sedan och att fotot VISST var nytaget? Nä - allt för många på min privata FB har redan läst den storyn. Dessutom har jag inte fått mitt körkort än...

Eller skulle jag ta den där händelsen när jag satt på baksidan på tomten, stirrade på eken och drack kaffe och försökte komma på ett inlägg till bloggen?

Hmm...

Avdelning: Semestermode intaget! 

Jag önskar alla tappra läsare, gillare, delare, kommenterare en fantastisk sommar! Hoppas att denna sommaren ger er många minnen ni senare kan gå tillbaka till!

Ludde


3 kommentarer: